Rally van de Grensstreek

1 & 2 april 2023

Introducing The Amazing

Slideshow Addon

Read More

Introducing The Amazing

Slideshow Addon

Read More

De Voorwaarden

Samen maken we een paar afspraken waar we ons aan houden.

De Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder en deze dient te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing).

Verzekering
De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen, geldig tijdens de Rally van de Grensstreek.

Apparatuur
In de auto aangebrachte of standaard aanwezige analoge of digitale hulpmiddelen voor afstand- en/of snelheid- en/of tijdmeting, al dan niet uitgerust met de mogelijkheid om de gemiddelde snelheid te meten, zijn toegestaan. Deze apparatuur mag zowel mechanisch als elektronisch als gps-gestuurd zijn. Het gebruik van apps op een smartphone met bovengenoemde functionaliteiten is niet toegestaan. Het gebruik van een elektronisch kompas is toegestaan. Dit kompas mag eventueel gps-gestuurd zijn. Het gebruik van gps-navigatieapparatuur of smartphones ten behoeve van plaatsbepaling is niet toegestaan op straffe van uitsluiting.

Gegevensgebruik

Met mijn inschrijving voor de Rally van de Grensstreek geef ik toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals vermeld in het Privacy Statement en voor het gebruik van evt. foto- en filmopnamen van mij en/of mijn auto voor publicitaire doeleinden.

De Inschrijving

Uw inschrijving is volledig na ontvangst van het inschrijfformulier en de ontvangst van het inschrijfgeld. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling. Bij inschrijving verklaart u zich accoord met deze deelnamevoorwaarden. 
De inschrijving sluit indien het maximum aantal toe te laten deelnemers is bereikt. Latere inschrijvingen zullen op een wachtlijst worden geplaatst.

Annuleren

Het inschrijfgeld wordt gerestitueerd onder de volgende voorwaarden:

  • bij annulering voor 12 februari 2022: 100% restitutie van het inschrijfgeld
  • bij annulering na 12 febuari 2022: 50% restitutie van het inschrijfgeld
  • bij annulering na 12 maart 2022: geen restitutie. Wel is het mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in te laten schrijven
  • In geval van organisatorische overmacht:  minimaal 20 % restitutie van het inschrijfgeld.

Van overmacht is sprake wanneer de Rally van de Grensstreek geen doorgang kan vinden door een oorzaak die buiten enige schuld van de organisatie is ontstaan en de organisatie niet kan worden aangerekend. Als voorbeeld kan dienen bijvoorbeeld een rijverbod als gevolg van vogelpest of Covid-19.

De Kosten

Uw bijdrage aan onze leuke en spannende rally.

Inschrijfgeld
Deelname aan de Rally van de Grensstreek kost € 450,- per equipe. Dit is uiteraard inclusief de lunches op zaterdag en zondag en het diner op zaterdagavond. Ook alle rallybescheiden zijn hierbij inbegrepen. En vanzelfsprekend wordt voor uw equipe een extra WAM-verzekering afgesloten.

Zakelijke inschrijving
Een zakelijke inschrijving kost € 575,- (ex. BTW) en bevat een inschrijving voor één equipe en een halve pagina advertentie in het routeboek. U ontvangt van uw inschrijving een factuur voor in uw administratie. Wanneer u zakelijk wilt inschrijven kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier.

Betaling
Uw inschrijving is pas compleet na ontvangst van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld dient vóór 1 februari 2022 te zijn betaalt. U kunt dit overmaken op rekening NL22 ABNA 0580 0748 11 t.n.v. Stichting Rally van de Grensstreek onder vermelding van uw equipenamen (bestuurder/navigator). Onvolledige inschrijvingen komen na deze datum te vervallen. Bij inschrijvingen na 1 februari dient het inschrijfgeld direct te worden overgemaakt. 

De Hotelovernachting

Na een dag hard werken is het goed rusten.

De equipes dienen zelf, indien gewenst, te zorgen voor een hotelovernachting. Dit kan in het rally hoofdkwartier of in één van de naburige hotels en geschiedt voor eigen rekening en risico. U dient dit ter plaatse zelf te betalen.  

Wij bieden u de service om direct bij inschrijving een overnachting te reserveren het rally hoofdkwartier. U kunt dit op het inschrijfformulier aangeven Wij zullen uw naam doorgeven aan het rallyhotel en u ontvangt separaat van het hotel een bevestiging.


Er zijn twee typen kamers beschikbaar: comfort en comfort-plus. Alle kamers beschikken over twin-beds en over een eigen badkamer met toilet en douche.

De volgende tarieven zijn van toepassing op de kamers in het rallyhoofdkwartier: 

  • Een standaard twee-persoons comfort kamer kost € 109,- 
  • Een comfort-plus kamer voorzien van twee-persoonsbed € 119,- 
  • Een één-persoonskamer kost € 99,-

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.Adresgegevens:


Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe
Vlierdensewg 109
5753 AC Deurne
Logo_AutoHisorica_White.png

Servicebureau voor
auto-evenementen

A Haarweg 16
3953 BH Maarsbergen
E info@autohistorica.nl
M +31 6 53 93 47 60
Copyright © 2022 AutoHistorica

Design & Development by AutoHistorica

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles