Nacht van Nederland

8 & 9 oktober 2022

Introducing The Amazing

Slideshow Addon

Read More

Introducing The Amazing

Slideshow Addon

Read More

De Voorwaarden

Samen maken we een paar afspraken waar we ons aan houden.

De Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder en deze dient te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing).

Verzekering
De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen, geldig tijdens de Classic Gelderlandrit.

Apparatuur
In de auto aangebrachte of standaard aanwezige analoge of digitale hulpmiddelen voor afstand- en/of snelheid- en/of tijdmeting, al dan niet uitgerust met de mogelijkheid om de gemiddelde snelheid te meten, zijn toegestaan. Deze apparatuur mag zowel mechanisch als elektronisch als gps-gestuurd zijn. Het gebruik van apps op een smartphone met bovengenoemde functionaliteiten is niet toegestaan. Het gebruik van een elektronisch kompas is toegestaan. Dit kompas mag eventueel gps-gestuurd zijn. Het gebruik van gps-navigatieapparatuur of smartphones ten behoeve van plaatsbepaling is niet toegestaan op straffe van uitsluiting.

Gegevensgebruik

Met mijn inschrijving voor de Nacht van Nederland geef ik toestemming voor het gebruik van mijn gegevens zoals vermeld in het Privacy Statement en voor het gebruik van evt. foto- en filmopnamen van mij en/of mijn auto voor publicitaire doeleinden.

De Inschrijving

Uw inschrijving is volledig na ontvangst van het inschrijfformulier en de ontvangst van het inschrijfgeld. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling. Bij inschrijving verklaart u zich accoord met deze deelnamevoorwaarden. 
De inschrijving sluit 1 oktobber 2022 of zoveel eerder indien het maximum aantal toe te laten deelnemers is bereikt. Latere inschrijvingen zullen op een wachtlijst worden geplaatst.


De Nacht van Nederland kan doorgaan bij een deelnemersaantal van 40 equipes. Wordt dit aantal niet bereikt op 24 september a.s. dan zal de rally worden geannuleerd. De reeds ingeschreven equipes ontvangen hun inschrijfgeld dan retour.

Annuleren

Het inschrijfgeld wordt gerestitueerd onder de volgende voorwaarden:

  • bij annulering na 13 augustus 2022: 50% restitutie van het inschrijfgeld
  • bij annulering na 9 september 2022: geen restitutie. Wel is het mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in te laten schrijven
  • In geval van organisatorische overmacht:  minimaal 20 % restitutie van het inschrijfgeld.

Van overmacht is sprake wanneer de Nacht van Nederland geen doorgang kan vinden door een oorzaak die buiten enige schuld van de organisatie is ontstaan en de organisatie niet kan worden aangerekend. Als voorbeeld kan dienen bijvoorbeeld een rijverbod als gevolg van vogelpest of Covid-19.

De Kosten

Uw bijdrage aan onze leuke en spannende rally.

Inschrijfgeld
Deelname aan de Nacht van Nederland kost € 375,- per equipe. Dit is uiteraard inclusief het diner op zaterdagavond maar ook twee nachtsnack's tijdens de pauzes en een welverdiend ontbijt aan de finish. Ook alle rallybescheiden zijn vanzelfsprekend hierbij inbegrepen. En natuurlijk wordt voor uw equipe een extra WAM-verzekering afgesloten.

Zakelijke inschrijving

Op het inschrijfformulier kunt u ook aangeven of u van een zakelijke inschrijving gebruik wilt maken. Naast de persoonlijke inschrijving plaatsen wij een advertentie in alle routeboeken (A5 liggend). Een zakelijke inschrijving kost € 499,- (ex BTW).  U ontvangt na inschrijving een factuur. 

Betaling

U kunt uw inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer: NL22 ABNA 0580 0748 11 ten name van de Stichting Rally van de Grensstreek o.v.v. de namen van uw equipe (bestuurder en navigator).

De StartlocatieAdresgegevens:


Markt Wijk bij Duurstede
3961 BC Wijk bij Duurstede

Locatie in Wijk bij Duurstede

Locaties
Wijk bij Duurstede

Voor de start kunt u opstellen op het plein voor de Kerk in het centrum van Wijk bij Duurstede. De documentencontrole is in restaurant Dorestad, aan de rand van het plein. Omdat bij terugkomst de kerk de zondagochtend dienst heeft kunt u aan de rand van het centrum (slechts 5 min. lopen) parkeren. 

Wanneer u met een trailer komt kunt u uw auto en de trailer het beste parkeren op de parkeerplaats 'Haven'. Hier kunt u onbeperkt gratis parkeren. Op de overige parkeerplaatsen in Wijk bij Duurstede wordt een beperkte parkeerduur toegestaan.

Logo_AutoHisorica_White.png

Servicebureau voor
auto-evenementen

A Haarweg 16
3953 BH Maarsbergen
E info@autohistorica.nl
M +31 6 53 93 47 60
Copyright © 2022 AutoHistorica

Design & Development by AutoHistorica

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles