Rally van de Grensstreek

Rally van de Grensstreek wordt verplaatst naar 20 & 21 November 2021

Het aantal gevaccineerde personen neemt nu snel toe, de samenleving raakt steeds beter beschermt tegen het COVID-19 virus. Ondanks deze positieve situatie is het toch niet mogelijk om de Rally van de Grensstreek op 12 en 13 juni te laten plaats vinden. Na veel wikken en wegen hebben we besloten om de Rally o.b.v. onderstaande redenen te verplaatsen.

In het huidige openingsplan van de overheid wordt het op dit moment niet toegestaan om in het betreffende weekend groepen bij elkaar te brengen c.q. een evenement te organiseren. Wij krijgen daarom ook niet de benodigde ontheffing van de provincie voor het organiseren van de rally. En zonder deze ontheffing zijn u én wij niet verzekerd. Niet onbelangrijk vinden wij.
Een ander belangrijk aspect is de mogelijkheden in de horeca. Op dit moment is het niet mogelijk om met een groep in een restaurant te dineren. Hoe de situatie aanvang juni zal zijn, is niet te zeggen. Ook dit zorgt voor een grote onzekere factor.

Daarom is besloten om de rally te verplaatsen naar 20-21 november 2021. Wij hopen dan een rally te kunnen bieden die weer meer aan de ‘normale’ tijden doet denken. Dat wil zeggen: lekker kunnen rijden in de prachtige Brabantse en Belgische Kempen en zonder al te veel beperkingen weer met elkaar napraten aan het diner en op het terras.

Logo_AutoHisorica_White.png

Servicebureau voor
auto-evenementen

A Haarweg 16
3953 BH Maarsbergen
E info@autohistorica.nl
M +31 6 53 93 47 60
Copyright © 2021 AutoHistorica

Design & Development by AutoHistorica

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles